Current track

Title

Artist

Current show

Soulstreet 69

20:00 22:00

Current show

Soulstreet 69

20:00 22:00

Background

TOTAAL TV

Live uitzendingen vanuit de studio, videos van interviews, evenementen, etc.


Dat kan je allemaal zien op Totaal TV.
Abboneer je op ons YouTube kanaal om altijd op de hoogte te blijven:   Radio Totaal TV

Totaal TV LIVE

Klik hier om de audio te starten, of gebruik de standaard audio speler op de website.

YouTube videos

Livestream radiototaal

Livestream radiototaal

Kapalpen Kapellen

Ook dit jaar staat er een schaatsbaan in Kapellen onder de naam Kapalpen! Een nieuwe setting, nieuwe uitbaters, nog meer sfeer! Onze redactie ging proeven van wat Kapalpen te bieden heeft. Reporter Lennart Rul met cameraman Tom Van Tricht maakten deze reportage!

Harold van der Kraan viert feest met Smooth Communications at Point Final

Bezieler van Smooth Communications Harold van der Kraan werd 40 en maakte er voor een 100-tal gasten een onvergetelijke avond van met live optreden in Point Final te Kapellen. Radio Totaal mocht niet ontbreken en maakte deze reportage. Onze reporter Brent Van Lancker maakte deze impressie! Ook ons reportage team op bezoek? mail ons: info@radiototaal.be

Kapellen feest (Bal van de Burgemeester)

Het jaarlijkse bal van burgemeester Dirk Van Mechelen (Kapellen) ging dit jaar voor de eerste keer door in de gloednieuwe feestzaal De Lux aan het Marktplein. DJ Balt zorgde voor de opwarming, waarna de gasten genoten van een overweldigend optreden van de akoestische coverband Trio Bluf. Dj Balt speelde daarna de nacht naar hogere sferen! De opbrengst van deze avond gaat zoals altijd naar het Home Philippe Speth. Totaal TV maakte deze reportage!