Current track

Title

Artist

Current show

Opstaan!

06:00 08:00

Current show

Opstaan!

06:00 08:00

Background

Verboden te voederen

Jan Schouwaerts

Scheduled on

Zaterdag 16:00 18:00

Jan Schouwaerts

Tagged as:
Verzoekplaten, daar gaat het om in Verboden te Voederen op zaterdag tussen 16 en 18u op Totaal.

Heb jij een verzoekplaat, een leuk nummer dat je nog eens wil horen of aan iemand wil opdragen, eventueel met een leuk verhaal errond ? Stuur ons een e-mail naar verbodentevoederen@radiototaal.be of jan@radiototaal.be, en wij zorgen ervoor dat je het zaterdag op de radio hoort.

Daarnaast passeren er elke week een aantal andere leuke items in het programma, waaronder ‘Onbekend, onbemind !’, waarin we de nieuwe single van een minder bekende Belgische artiest(e) of artiesten aan je voorstellen.

Read more

Verboden te voederen crew

Jan Schouwaerts is geboren op 2 februari 1969 in Kapellen, en groeide op in Hoevenen. Daar kreeg hij begin jaren ’80 de radiomicrobe te pakken bij de plaatselijke Radio Allegro, die daarna werd omgedoopt tot Radio 29. Deze laatste verliet hij in 1989. Na omzwervingen via Studio Mega (Hemiksem), Radio Bakarah (Zandvliet) en Radio Ramona (Wuustwezel), stond hij in 1991 mee aan de wieg van havenradio Dockside. In 1994 hing hij daar zijn cd’s aan de haak. Maar 25 jaar later, 25 jaar waar het gevoel om nog eens radio te willen maken altijd wel ergens aanwezig was, besloot hij om mee in het “Totaal” project te stappen. Jan presenteert op zaterdagnamiddag het programma “Verboden Te Voederen” en hoor je regelmatig in het Regionieuws en de Aktiviteitenkalender.