Current track

Title

Artist

Current show

Helemaal Totaal

10:00 12:00

Current show

Helemaal Totaal

10:00 12:00

Background

The Land Of Dance Mix

De Beste Dancebeats in the Mix

Scheduled on

Zaterdag 21:00 23:00

DeeJay STEF T

Tagged as:

De Beste Dance Beats in de Mix.
Een Mix van Minimal House, Future House, Progressive House en Electro.
Elk uur in de mix, een gekende House Track uit het muzikaal Dance verleden

DeeJay STEF T, geboren als Stef Thielemans Is afkomstig uit Antwerpen, België en heeft inmiddels een muzikale bagage van 28 jaar op zijn palmares.
Eind jaren tachtig kreeg de radiomicrobe hem te pakken wat er toe leidde dat Stef op menig Brusselse en Vlaams-Brabantse vrije radio te horen was. Programma’s als Discofever, De Totaal Show en de RRRrrshow waren toentertijd legendarisch. Daarnaast mocht hij zijn kunsten ook in diverse discotheken vertonen. Echter werd er eind jaren 90 een (tijdelijke) punt achter de muzikale carriëre gezet vanwege te drukke professionele bezigheden.
Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo werd een drietal jaren geleden de draad weer opgepakt. In zijn thuisstudio werden plannen gesmeed voor een heuse “comeback”.
Samen met enkele oud collega’s werd een volwaardig jinglepakket samengesteld waaruit uiteindelijk “The Land Of Dance Mix-ed by DeeJay STEF T” uit geboren werd!


Read more

The Land Of Dance Mix crew

DeeJay STEF T , geboren als Stef Thielemans Is afkomstig uit Antwerpen, België en heeft inmiddels een muzikale bagage van 28 jaar op zijn palmares. Eind jaren tachtig kreeg de radiomicrobe hem te pakken wat er toe leidde dat Stef op menig Brusselse en Vlaams-Brabantse vrije radio te horen was. Programma’s als Discofever, De Totaal […]