Current track

Title

Artist

Current show

Current show


Björn Van Zundert / CEO


Björn Van Zundert shows

Het warenhuis van de hits

Bjorn van Zundert

Begin jaren 80 was Björn vooral aan de radio gekluisterd. Radio’s zoals Allegro en Totaal stonden zeer veel op in huis. Af en toe eens gaan kijken naar een studio was er ook bij wat resulteerde in de eerste radio stapjes als 14 jarige bij Radio Park in Brasschaat waarna hij op 16 jarige als presentator fungeerde bij de bekendste radio’s van Noord-Antwerpen: Radio 29 Hoevenen, Totaal Kapellen en Park Brasschaat.
Hij ruilde deze stations in voor het Haven Project Radio Dockside. Na een korte radiostilte stond Björn mee aan de wieg van het jongeren project C-Dance waar hij radiopresentator en commercieel medewerker was,
verder vertoefde hij ook nog even in Brussel bij Radio contact. Na de hoofdtelefoon aan de haak gehangen te hebben ergens midden 2000 kriebelde het enkele jaren geleden weer en dat resulteerde in de nieuwe Radio Totaal met een ondertussen meer dan 33 tellende radio crew.
Tussen al dat radio maken door kan je Bjorn in de 90’s en 00’s wel eens in 1 of andere bekende of beruchte discotheek tegen gekomen zijn als DJ. Tegenwoordig beperkt hij zich tot de reünies van deze nacht uitspattingen. Een mens wordt ouder!

Luisteren naar Björn…dat kan elke maandag tot donderdag van 20 tot 00 uur…met Het warenhuis van de Hits!

Tot op de radio!